bulgarian english

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Март
29
2016
Смяна на Адрес
Уважаеми клиенти, от 04.04.2016 год. Магазините на Вида Сейфти ЕООД - от Автогара Видин и магазинът от ул. Цар Симеон Велики, се обединяват в едно. Новият адрес на обекта е на ул. Екзарх Йосиф - 9 (бившата Ленин срещу църквата Свети Димитър, до офиса на Спиди)
 
 
 
 
Documents
 
Facebook
 
ВИДА СЕЙФТИ предлага доказаните продукти в сферата на предпазните екипировки на фирмите JSP, MSA AUER, PANDA, DuPont, SCOTT Health & Safety – Финландия, PROTEСTA – Франция, DIADORA, SOFRA – Италия, 3M, HECKEL Securite, UNIVET, SOLDINI, GOLDENFIT, ANSELL и др. ВИДА СЕЙФТИ е специализирана фирма с дългогодишен опит в доставката на Лични Предпазни Средства и Специално Работно Облекло, защитаващи долните и горните крайници, тялото, главата, очите, лицето, слуха, дихателните органи и предпазващи от падане при работа на височина. Разполагаме с пълната гама ЛПС и СРО, за предотвратяване на трудова злополука, при работа, бедствия и аварии (пожар, земетресения, обгазяване и др.).
ВИДА СЕЙФТИ поддържа на склад количества от пълната гама предпазни средства за защита на зрението, главата, слуха, дихателните органи и за височинна защита. Те са от изключително значение за безопасен труд. Ние гарантираме световно качество с продуктите на Фирмите и производителите предлагани от нас който имат собствени лаборатории и работят под контрола на системата за качество ISO 9000, а продуктите им са сертифицирани по Европейските норми и носят марката СЕ за сигурност в качеството. При интерес от дадени артикули и желание от Ваша страна бихме могли да Ви предложим мостри от оферираните лични предпазни средства, за да се уверите в техните защитни качества и свойства.
ВИДА СЕЙФТИ е не само доставчик, а и надежден партньор и консултант в правилния избор на лични предпазни средства и специално работно облекло.
По действащите закони и нормативни документи работодателят трябва да изиска и организира извършването на инспекции за годността на предпазните средства, както и обучение на персонала за ползване, поддържане и съхранение на ЛПС. Предлаганите от ВИДА СЕЙФТИ предпазни средства са придружени от съответните сертификати и инструкции за ползване.
partners